U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Massagetherapie 

Massagetherapie is voor diegene die lichamelijke klachten hebben zoals rugpijn, nek/schouderpijn, hoofdpijn, vermoeidheid, stress of burn-out. Maar ook voor diegene die te maken hebben met bepaalde omstandigheden waardoor zij zich niet meer of niet meer zo goed kunnen ontspannen.

Het doel van massagetherapie is oplossingsgericht hieraan te werken omdat wij pijn niet zien als ziekte, maar als een symptoom. Pijn verschaft ons diagnostische gegevens. Welke spier of spiergroepen, welk orgaan of orgaanstelsel functioneert niet goed, het geeft dus meer inzicht in de oorzaak van de klachten. En pijn geeft ons ook een graadmeter voor de intensiteit van de behandeling. 

 

In een gesprek, waarin u aangeeft wat de klachten zijn, en na een functieonderzoek,  wordt besproken welke behandeling het beste bij u zou passen. Er kunnen diverse massagevormen worden toegepast en veelal bestaat de  behandeling uit een combinatie van een aantal hiervan. Omdat ieder mens uniek is en iedereen weer anders reageert, kunnen er bij elke behandeling andere massagevormen worden toegepast.

 

Massagetherapie is geschikt voor iedereen, voor alle leeftijden. Mocht u twijfels hebben of massagetherapie wel geschikt voor u is, raadpleeg dan uw huisarts of specialist.  

 

Ik ben aangesloten bij de VBAG en de RBCZ.

Massagetherapie valt bij de zorgverzekeraars onder alternatieve geneeswijze en indien u aanvullend verzekerd bent, komt dit in aanmerking voor een gedeeltelijke of volledige vergoeding. Informeer bij uw zorgverzekeraar. Een verwijsbrief is niet nodig.

Massagetherapie 45 minuten € 49,50 en 60 minuten € 57,50